Translate

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

διακοσμητικο δωματιου (μομπιλε)

 ευχαριστω πολυ την Λαμπρουκα γι αυτην την μοναδικη ιδεα κ την λεπτομερη περιγραφη!!






4 σχόλια:

  1. Αααα Ελένη,είναι πολύ όμορφο και μοιάζει πάρα πολύ με το δικό μου!Μπράβο σου!!Πολύ χαίρομαι!
    Είσαι νέα στον χώρο βλέπω,καλώς όρισες.
    Να βάλεις τους αναγνώστες για να σε παρακολουθούμε!
    Φιλιά!
    Α,βγάλε και την λεκτική επαλήθευση είναι εντελώς άχρηστη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστω!!καλως σας βρηκα!!
    οταν βρω πως μπαινουν οι ανανωστες, θα το βαλω...
    λεκτικη επαληθευση εννοεις το ονομα σου με το λινκ του blog σου σε αυτο που γραφω παραπανω? αν εννοεις αυτο κ δε σε πειραζει θα ηθελα να το κρατησω 1ον γιατι οντως η ιδεα ειναι δικη σου κ 2ον εχεις απιστευτα πραγματα στο blog σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοριτσάκι μου,σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Αλλά δεν εννοώ το λινκ.Η λεκτική επαλήθευση είναι όταν σου γράφω το μήνυμα και μου ζητάει να γράψω κάποιους κωδικούς για να το δημοσιεύσει.Θα πας στις ρυθμίσεις,αναρτήσεις και σχόλια,εμφάνιση λεκτικής επαλήθευσης? και θα πατήσεις όχι,μετά αποθήκευση.Ετσι θα μπορεί ο καθένας να σχολιάζει πιο εύκολα!!Για τους αναγνώστες θα πας στην διάταξη,και προσθήκη γκάτζετ.Εκεί τα έχει όλα στην σειρά και θα διαλέξεις για τους αναγνώστες.Έτσι θα το βάλεις στο blog σου!Θα ξαναέρθω να δω αν τους έβαλες και να γίνω ο δεύτερος αναγνώστης σου...ο πρώτος θα είσαι εσύ!!!χαχαχα Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαι οντως νεα κ ασχετη στο χωρο του blog αλλα που θα παει ψαχνοντας θα τα βρω!!εβγαλα την λεκτικη επαληθευση εβαλα κ οτι βρηκα για αναγνωστες κ βλεπουμε!!ευχαριστω πολυ πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή